Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αράχωβα: Θρίλερ με την κακοποίηση του άτυχου σκυλιού - Αυτόπτης μάρτυρας λέει πως είδε το χάσκι σε αποθήκη με έναν άνδρα

Αράχωβα: Θρίλερ με την κακοποίηση του άτυχου σκυλιού - Αυτόπτης μάρτυρας λέει πως είδε το χάσκι σε αποθήκη με έναν άνδρα
Η γυναίκα κατέθεσε το περιστατικό και στην αστυνομία πριν από 5 περίπου ημέρες, και έδωσε τα δύο τελευταία ψηφία του αυτοκινήτου
Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Η ΕΛ.ΑΣ. όπως αναφέρει το OPEN, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Όλιβερ πέθανε αφού δέχτηκε επίθεση άλλων ζώων, πιθανώς αγέλης λύκων. Ωστόσο, η πλευρά του ιδιοκτήτη φαίνεται πως δεν αποδέχεται αυτό το σενάριο, καθώς υπάρχει μια αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως είδε το ζώο με έναν άνδρα, σε μια αποθήκη.
Συγκεκριμένα, η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, έβγαλε μια ανακοίνωση που αναφέρει:
"Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;".
Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μίλησε και μια αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως είδε κάτι ύποπτο που μπορεί να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση. Η συγκεκριμένα μαρτυρία εξετάζεται και από την ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το OPEN, η μάρτυρας είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη. Η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται. Στη συνέχεια, άκουσε ένα ουρλιαχτό ανθρώπου, πιθανόν ο σκύλος να τον δάγκωσε.
Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί. Ακολούθως, βγήκε ο άνδρας και κατευθύνθηκε προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου μάλιστα η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες.
Η γυναίκα κατέθεσε το περιστατικό και στην αστυνομία πριν από 5 περίπου ημέρες, και έδωσε τα δύο τελευταία ψηφία του αυτοκινήτου.

Το νέο σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Παράλληλα, ένα νέο σενάριο στην υπόθεση του χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα, φέροντας εμφανή σημάδια κακοποίησης, φαίνεται να εξετάζει η ΕΛΑΣ.
Όπως φαίνεται από το υλικό από κάμερες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ο Ολιβερ έπεσε θύμα αγέλης ζώων που του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς το σοβαρά.
Οι αστυνομικοί εξέτασαν από την αρχή την υπόθεση, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και καταθέσεις τόσο από τον κηδεμόνα του ζώου, όσο και από άτομα που το έβλεπαν συχνά στους δρόμους της Αράχωβας.
Σημαντικό ρόλο στην εξέταση της υπόθεσης έπαιξαν οι μαρτυρίες κατοίκων που είδαν την αγέλη των άγριων σκυλιών στην περιοχή της Αράχωβας.
Παράλληλα, αναζήτησαν πληροφορίες από τους γιατρούς που εξέτασαν το ζώο και οι οποίοι έκαναν αναφορά στα σημάδια κακοποίησης που είχε.
Επίσης, είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκταφή του σκύλου και τις νέες καταθέσεις της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης