Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Προσαγωγές και συλλήψεις για τα επεισόδια σε Πατήσια και ΑΠΘ

ΕΛ.ΑΣ: Προσαγωγές και συλλήψεις για τα επεισόδια σε Πατήσια και ΑΠΘ
Συνολικά 14 συλλήψεις σε Πατήσια και Θεσσαλονίκη
Προσαγωγές και συλλήψεις από την Ελληνική Αστυνομία τόσο στα Πατήσια, όσο και στη Θεσσαλονίκη, μετά τα επεισόδια το προηγούμενο 24ωρο.
Στα Πατήσια, επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ομάδας αντιεξουσιαστών που επιχείρησε να κάνει ανακατάληψη σε κτήριο που είχε εκκενωθεί το καλοκαίρι, στη συμβολή των οδών Κρασσά και Νάξου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, περίπου 100 άτομα έστησαν οδοφράγματα και επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις , που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.
Συνολικά, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έγιναν 17 προσαγωγές ατόμων, από τις οποίες οι 11 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Επεισόδια στο ΑΠΘ - Τρεις συλλήψεις

Σε 20 προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 9/12 έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Από αυτές, οι 3 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, εκ των οποίων οι 2 αφορούσαν σε κατοχή ναρκωτικών ουσιών και η μία σε αλλοδαπό που διέμενε παράνομα στην Ελλάδα.
Σημειώνεται πως η ένταση εκδηλώθηκε μετά τις 22:00, όταν ομάδα ατόμων που πραγματοποιούσε συγκέντρωση στην περιοχή της Ροτόντας, κινήθηκε με πορεία προς το ΑΠΘ,όπου υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης