Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημογλίδου (εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.): Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι για τα επεισόδια στου Ρέντη

Δημογλίδου (εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.): Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι για τα επεισόδια στου Ρέντη
"Υπάρχουν πληροφορίες για κάποια άτομα που πρωταγωνίστησαν στην επίθεση σε βάρος των αστυνομικών και ελέγχονται εξονυχιστικά", ανέφερε η Κ. Δημογλίδου
«Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι, μέχρι να βρεθούν αυτοί που επιτέθηκαν στο συνάδελφο χωρίς καμία αιτία», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου,  με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη και τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Νίκαιας.
Η κα Δημογλίδου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως «οι συνάδελφοι της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνεχίζουν να δουλεύουν νυχθημερόν», καθώς «είναι μεγάλος ο όγκος των δεδομένων που εξετάζουν».
Όπως εξήγησε, «μιλάμε για δείγματα από 424 άτομα, για αντικείμενα που βρέθηκαν στο γήπεδο και πρέπει να εξεταστούν. Υπάρχει φτωχό βιντεοληπτικό υλικό εξωτερικά του γηπέδου, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μας δώσει κάποια αποτελέσματα στην έρευνα. Υπάρχουν πληροφορίες για κάποια άτομα που πρωταγωνίστησαν στην επίθεση σε βάρος των αστυνομικών και ελέγχονται εξονυχιστικά».
Ξεκαθάρισε ότι «τα άτομα που μπήκαν στο γήπεδο ελέγχθησαν κανονικά» και σημείωσε ότι «οι διμοιρίες βρίσκονταν σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το γήπεδο. Αυτοί οι άνθρωποι διένυσαν μία μεγάλη απόσταση, προκειμένου να επιτεθούν ξεκάθαρα στους αστυνομικούς. Μιλάμε για ευθεία βολή με ναυτική φωτοβολίδα. Προσπαθούσαν οι συνάδελφοι του αστυνομικού να σβήσουν τη φωτιά μέσα του και ήταν αδύνατο. Ο αστυνομικός καιγόταν μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του».
Η ίδια μίλησε για δύσκολη μέρα για την ΕΛ.ΑΣ, «καθώς ένας συνάδελφός μας συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και μία οικογένεια περιμένει μέσα στο νοσοκομείο να ακούσει ένα καλό νέο για το παιδί της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης