Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Erdogan σε Ataman (ΠΑΟ) στην Αθήνα: Να οργανώσουμε ένα φιλικό μπάσκετ όταν έρθει στην Άγκυρα ο Μητσοτάκης

Erdogan σε Ataman (ΠΑΟ) στην Αθήνα: Να οργανώσουμε ένα φιλικό μπάσκετ όταν έρθει στην Άγκυρα ο Μητσοτάκης
Ολιγόλεπτη συνάντηση και με τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού
Ο Erdogan βρέθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν θέλησε να δει κι αυτός τον πρόεδρο της Τουρκίας.
Ειδικότερα, όταν Erdogan αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, επισκέφτηκε την τουρκική πρεσβεία όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση και με τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στην Πρεσβεία της Τουρκίας, όπου είχε τη δυνατότητα να συναντήσει και να συνομιλήσει για μερικά λεπτά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δυο άντρες μίλησαν για λίγο μπροστά στις κάμερες, στην είσοδο της τουρκικής πρεσβείας, και στη συνέχεια εισήλθαν μαζί στο κτίριο.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, κατά τη διάρκεια της σύντομης συνομιλίας του, ο πρόεδρος Erdogan ρώτησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού: "Γιατί ήρθες να δουλέψεις στην Ελλάδα;", με τον Εργκίν Αταμάν να απαντά με χιούμορ: "Για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει επιτέλους τη Φενερμπαχτσέ".
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Φενερμπαχτσέ είναι η ομάδα που υποστηρίζει ο Τούρκος πρόεδρος.
Εντός της τουρκικής πρεσβείας, οι δύο άντρες συνέχισαν την κουβέντα τους με θέμα το μπάσκετ και σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον διάλογο που είχαν, ο Erdogan είπε στον Αταμάν: "Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης