Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα - Δύο κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα - Δύο κλειστοί σταθμοί του Μετρό
Επί ποδός βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί
(upd2)Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κλείσιμο δύο σταθμών του μετρό και σε αστυνομικό κλοιό σήμερα, Τετάρτη 6/12, η Αθήνα, λόγω των συγκεντρώσεων με αφορμή την 15η επέτειο από τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα στα Εξάρχεια.
Στα Προπύλαια στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η μαθητική και φοιτητική συγκέντρωση, ενώ στο ίδιο σημείο στις 18:00 έχουν απευθύνει κάλεσμα συλλογικότητες, σωματεία και φορείς.
Τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια, παρόμοια με εκείνα που εφαρμόστηκαν στην επέτειο του Πολυτεχνείου.
Επί ποδός  βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί , ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας και drone θα δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Σε ετοιμότητα βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, οι Ομάδες Δράση και Δίας, όπως και οχήματα εκτόξευσης νερού.
Παράλληλα, η Τροχαία  προχωρά σε παρεμβάσεις στην κυκλοφορία. Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Παράλληλα, υπάρχει φύλαξη σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, κυβερνητικά κτίρια, γραφεία κομμάτων, αστυνομικές υπηρεσίες.

Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σταθμός Μετρό «Πανεπιστήμιο» έκλεισε στις 9:00, ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας.
Οι συρμοί  διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης