Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 6/12 στην Αθήνα - Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείσουν

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 6/12 στην Αθήνα - Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείσουν
Aπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 6/12, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, λόγω των συγκεντρώσεων - πορειών για τη την 15η επέτειο δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου.
Παράλλήλα, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί της Τετάρτης 6/12 και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας.
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς στάση.
Σε ό,τι αφορά τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ καλούνται οι οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους , όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης