Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ντροπή: Εκτός από το «Καλάθι των Χριστουγέννων» έθεσε τελικά το υπουργείο Ανάπτυξης τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες

Ντροπή: Εκτός από το «Καλάθι των Χριστουγέννων» έθεσε τελικά το υπουργείο Ανάπτυξης τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες
Δεν περιλαμβάνονται τελικά στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες
Από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου θα εφαρμοστεί και φέτος το «Καλάθι των Χριστουγέννων» το οποίο θα περιλαμβάνει έξι -τελικά- διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «ορθή επανάληψη» ανακοίνωσης του υπουργείου Ανάπτυξης, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:

-Αρνί
-Κατσίκι
-Γαλοπούλα
-Τσουρέκι
-Βασιλόπιτα
-Σοκολάτα

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.
Ο υπουργός δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό "Καλάθι των Χριστουγέννων", το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».
Δεν περιλαμβάνονται τελικά στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης