Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο διάλογος του Παναγιώτη Ψωμιάδη με ΛΟΑΤΚΙ μητέρα: «Το ανώμαλο θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό», «Σέβομαι τα άσπρα σας μαλλιά»

Ο διάλογος του Παναγιώτη Ψωμιάδη με ΛΟΑΤΚΙ μητέρα: «Το ανώμαλο θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό», «Σέβομαι τα άσπρα σας μαλλιά»
Ψωμιάδης: Σέβομαι τη διαφορετικότητα, αλλά από κει και πέρα οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται. Απύθμενη βλακεία η ελευθερία χωρίς όρια
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε διάλογο με μία ΛΟΑΤΚΙ μητέρα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας -κρίνοντας από τις απαντήσεις και τις αντιδράσεις του- ήρθε μάλλον σε δύσκολη θέση.
«Σέβομαι τη διαφορετικότητα, αλλά από κει και πέρα οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται. Απύθμενη βλακεία η ελευθερία χωρίς όρια. Σεβόμαστε την ισότητα, εξάλλου ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης, όμως άλλο ίσοι και άλλο ίδιοι. Ο άντρας δεν είναι ίδιος με τη γυναίκα. Το θέμα είναι ποιος θα θηλάσει τα παιδιά. Η σύζυγος της κυρίας Μαραβέλια έμεινε έγκυος από την κυρία Μαραβέλια;» ήταν η ερώτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το θέμα, για να λάβει απάντηση από την ίδια τη μητέρα.
«Κύριε Ψωμιάδη, θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου την Πρωτοχρονιά. Πολύ ευχαρίστως να έρθετε να μας γνωρίσετε, να σας λύσω όλες τις απορίες που έχετε. Θα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι να σας ανοίξουμε την πόρτα μας. Πάρα πολλές γυναίκες παντρεμένες με άντρα δεν θηλάζουν, δίνουν μπιμπερό, είναι κι αυτό πρόβλημα;» ρώτησε η γυναίκα τον πρώην νομάρχη.
«Το ανώμαλο εσείς θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό. Διαφωνώ ριζικά, σέβομαι την απόφασή σας» αποκρίθηκε χωρίς ουσιαστικά να απαντήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Σέβομαι τα άσπρα σας μαλλιά και ότι σας γνωρίζει ο πατέρας μου, αλλιώς θα σας έλεγα μερικά πράγματα» του ανταπάντησε η κυρία Μαραβέλια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης