Τελευταία Νέα
Κοινωνία

H κακοκαιρία «Alexis» φέρνει σκανδιναβικό κρύο και χιόνια - «Συναγερμός» το Σαββατοκύριακο

H κακοκαιρία «Alexis» φέρνει σκανδιναβικό κρύο και χιόνια - «Συναγερμός» το Σαββατοκύριακο
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, η κακοκαιρία θα φέρει επίσης ανέμους στα επίπεδα της θύελλας, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια και σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας
Σκανδιναβικό κρύο αναμένεται στη χώρα μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25-26 Νοεμβρίου), καθώς η κακοκαιρία «Alexis» θα... χτυπήσει τη χώρα.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, η κακοκαιρία θα φέρει επίσης ανέμους στα επίπεδα της θύελλας, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια και σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Παράλληλα, ο μετεωρολόγος προβλέπει πως τη Δευτέρα 27/11 ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει, αλλά από την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται νέα επιδείνωση.
Στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει συγκεκριμένα:
«Συναγερμός στη χώρα μας το ερχόμενο Σ/Κ. Η κακοκαιρία "Alexis" φέρνει σκανδιναβικό κρύο, ανέμους στα επίπεδα της θύελλας, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια και σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας!
Πιο αναλυτικά:

Σάββατο:

Ισχυρές καταιγίδες σε δυτικά, Θράκη, ανατολικό και βόρειο Αιγαίο, Δωδεκάνησα.
Νοτιοδυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 10 μποφόρ. Θα πνέουν και στη στεριά, της Νότιας Εύβοιας, των νησιών, της Αττικής (νότια), της Θεσσαλονίκης (βαρδάρης), στον Πατραϊκό, στον Κορινθιακό και στην Πελοπόννησο.
Χιόνια από το βράδυ στη βόρεια ορεινή Ελλάδα και μέσα στη νύχτα πιθανότητα και σε πόλεις (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα).

Κυριακή

Ισχυρές καταιγίδες το πρωί σε ανατολικό Αιγαίο, Δωδεκάνησα.
Βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 10 μποφόρ. Θα πνέουν και στη στεριά των παραπάνω περιοχών. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά ορεινά, στα περισσότερα χιονοδρομικά και σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.
Εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας 12-14 βαθμούς. Χαρακτηριστικά: Αθήνα 7, Θεσσαλονίκη 3, Κοζάνη -3 (Κυριακή ξημερώματα).
Ισχυρός παγετός στη βόρεια Ελλάδα το πρωί.

YΓ.: Δευτέρα βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας. Τρίτη-Τετάρτη νέα επιδείνωση!»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης