Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χάος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω βροχόπτωσης και flyover

Χάος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω βροχόπτωσης και flyover
Η απεργία των οδηγών ταξί, αλλά και η βροχή αύξησε τον αριθμό των αυτοκινήτων που κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης
Άλλο ένα δύσκολο πρωί για τους οδηγούς στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. 8.15 το πρωί και οι ταχύτητες των οχημάτων δεν υπερέβαιναν τα 40 χιλιόμετρα στο ρεύμα από δυτικά προς ανατολικά, αφού η μία λωρίδα παραμένει κλειστή για τις εργασίες κατασκευής του flyover. Η πρωινή βροχή δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιφερειακή οδό.
Η απεργία των οδηγών ταξί, αλλά και η βροχή αύξησε τον αριθμό των αυτοκινήτων που κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης.
Δεν είναι λίγοι όσοι ξεκίνησα νωρίτερα για να μην εγκλωβιστούν στην κίνηση χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρνουν, ενώ το πρόβλημα επιτείνουν τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα σε δρόμους όπως η Βασιλίσσης Όλγας και η Γεωργίου Παπανδρέου.
Οι εργασίες για το flyover που αφορούν την τοποθέτηση νέων ιστών ηλεκτροφωτισμού στο ρεύμα προς Καλαμαριά και Αεροδρόμιο βρίσκονται στη δεύτερη εβδομάδα τους, ενώ στην επόμενη φάση θα μεταφερθούν στη λωρίδα προς τα δυτικά.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το έργο του flyover με κατοίκους στα Κωνσταντινοπολίτικα να προχωρούν σε νέα προσφυγή στο Συμβούλιο της επικρατείας. Φορείς και συλλογικότητες έχουν προγραμματίσει νέα κινητοποίηση κατά της κατασκευής του έργου την ερχόμενη Κυριακή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης