Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξάρχεια: Συναγερμός μετά από καταγγελίες για τρεις απόπειρες βιασμού γυναικών - Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη

Εξάρχεια: Συναγερμός μετά από καταγγελίες για τρεις απόπειρες βιασμού γυναικών - Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη
Τρεις καταγγελίες γυναικών
Συναγερμός έχει σημάνει αστυνομικές Αρχές, που έχουν θέσει στο επίκεντρο των ερευνών την αναζήτηση ενός άνδρα που επιχείρησε να βιάσει τρεις γυναίκες στα Εξάρχεια.
Μετά από τις καταγγελίες τριών γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής των Εξαρχείων που μπορεί να έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά του. Μάλιστα, έδειξαν στις γυναίκες και φωτογραφίες σεσημασμένων για παρόμοια αδικήμα, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Οι καταγγελίες για επιθέσεις

Η πρώτη καταγγελία έγινε από μια 13χρονη, η οποία κατάφερε να ξεφύγει του δράστη βάζοντας τις φωνές.
Ειδικότερα, η νεαρή κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων ότι στις 14:05 στις 18 Νοεμβρίου στην οδό Βαλτετσίου ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.
Η δεύτερη έγινε από μια 29χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι στις 7:15 το πρωί στις 20 Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά ένας άγνωστος με χρήση βίας αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.
Επίσης, την ίδια ημέρα (20/11), στις 7:25 το πρωί, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής , όπως κατήγγειλε μια 27χρονη, δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, όμως κατάφερε να ξεφύγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης