Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ήλιος «τέλος» - Ξεκινάει νέα κακοκαιρία - Πού και πότε θα έχουμε βροχές

Ήλιος «τέλος» - Ξεκινάει νέα κακοκαιρία - Πού και πότε θα έχουμε βροχές
Αύριο, Τρίτη, προς το βράδυ θα ξεκινήσουν βροχές και πρόσκαιρα καταιγίδες στα πιο δυτικά τμήματα της χώρας
Kαλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα στη χώρα μετά την κακοκαιρία εξπρές που είχαμε το Σαββατοκύριακο.Το βροχερό σκηνικό ωστόσο επανέρχεται από αύριο Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Καιρός: Νέα κακοκαιρία έως και την Παρασκευή

Αύριο, Τρίτη, προς το βράδυ θα ξεκινήσουν βροχές και πρόσκαιρα καταιγίδες στα πιο δυτικά τμήματα της χώρας. Πρόκειται για ένα κύμα κακοκαιρίας που θα μας απασχολήσει καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και την Παρασκευή, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Οι βροχές την Τετάρτη θα εξαπλωθούν στις περισσότερες περιοχές και τα πιο έντονα φαινόμενα αναμένονται προς τα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ο άνεμος θα ενισχυθεί.
Η θερμοκρασία πάντως θα είναι καλή για την εποχή, έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 21/11/'23:

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά, τη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Τις βραδινές ώρες οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 22/11/23:

Στα δυτικά, τη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Πέμπτη 23/11/'23:

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα το βράδυ στα βόρεια θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Πρόγνωση για την Παρασκευή 24/11/'23:

Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες,κυρίως στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης