Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο συλλήψεις στα Εξάρχεια για τις επιθέσεις με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδες κατά αστυνομικών

Δύο συλλήψεις στα Εξάρχεια για τις επιθέσεις με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδες κατά αστυνομικών
Οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψη τους
Σε δύο συλλήψεις ανδρών, ηλικίας 38 και 31 ετών, προχώρησαν οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, για τις επιθέσεις το βράδυ του Σαββάτου 18/11 στα Εξάρχεια.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή 19/11 από την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες χθες στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, δύο άνδρες κατηγορούμενοι για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη της κοινής ειρήνης, απόπειρα πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, συμμετείχαν σε 2 ομάδες 40 περίπου ατόμων και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εκδήλωσαν επιθέσεις σε βάρος διμοιριών που εκτελούσαν υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, κροτίδες και άλλα αντικείμενα.
Οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψη τους. Μάλιστα, κατά τη σύλληψη του 31χρονου, άτομα που βρισκόταν πλησίον του σημείου της σύλληψης, επιτέθηκαν εκ νέου με ρίψη καρεκλών, γυάλινων μπουκαλιών και ποτηριών κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης