Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγικές οι συνθήκες και σε δεύτερο σχολείο στο Αιγάλεω

Τραγικές οι συνθήκες και σε δεύτερο σχολείο στο Αιγάλεω
Αν και το σχολείο πλέον στεγάζεται σε δύο διαφορετικά κτίρια, στο μεταξύ χώρο υπάρχει ένα επικίνδυνο εγκαταλελειμμένο κτίσμα στο οποίο δεν απαγορεύεται καν η πρόσβαση
Τραγικές συνθήκες αποκαλύπτουν γονείς σε δεύτερο σχολείο στην περιοχή του Αιγάλεω, καθώς από τον σεισμό του 2019 κτίριο μέσα στο σχολείο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο. Ειδικότερα, αν και το σχολείο πλέον στεγάζεται σε δύο διαφορετικά κτίρια, στο μεταξύ χώρο υπάρχει ένα επικίνδυνο εγκαταλελειμμένο κτίσμα στο οποίο δεν απαγορεύεται καν η πρόσβαση.
Γονείς και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι «τα παιδιά δεν έχουν τουαλέτες, δεν έχουν αμφιθέατρο, δεν έχουν κυλικείο.
Τα περισσότερα παιδιά μεταφέρονται στο δεύτερο κτίριο που δεν είναι καν το σχολείο τους.
Για να πάνε τουαλέτα διανύουν μεγάλη απόσταση, ακόμα και όταν βρέχει».
Οι γονείς διερωτώνται πότε θα φτιαχτεί το σχολείο και τι γίνεται με το κτίριο καθώς από το 2019 δεν έχει ελεγχθεί ξανά τίποτα.
«Έχει γίνει σεισμός, δεν έχει ελεγχθεί το σχολείο, έχει καθίζηση το μισό κτίριο» ανέφερε γονέας στο ΣΚΑΙ και πρόσθεσε «αυτή η κατάσταση, με ευθύνη του Υπουργείου, της περιφέρειας και του δήμου έχει παραμείνει έτσι για 5 χρόνια. Έχουμε στείλει και επιστολή στον πρωθυπουργό».
Και κατέληξε:
«Η κατάσταση είναι επικίνδυνη, και επειδή στο Αιγάλεω κάθε μέρα κάτι γίνεται στα σχολεία, δεν μπορεί άλλο να παραμένει αυτή η κατάσταση. Να στέλνουμε τα παιδιά μας και να μην ξέρουμε αν θα γυρίσουν το μεσημέρι. Η κατάσταση είναι τραγική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης