Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ντράπηκε και η ντροπή: Πλαστή η σφραγίδα της δήλωσης ανασκευής του 16χρονου κατά του Πατέρα Αντώνιου - Δεν ανακαλεί

Ντράπηκε και η ντροπή: Πλαστή η σφραγίδα της δήλωσης ανασκευής του 16χρονου κατά του Πατέρα Αντώνιου - Δεν ανακαλεί
Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης
Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρεχεται στο φως της δημοσιότητας... καθώς η σφραγίδα επικύρωσης της επιστολής ανασκευής του 16χρονου είναι... πλαστή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης.
Μάλιστα ανύπαρκτος είναι και ο υπάλληλος ο οποίος φέρεται να υπέγραψε την επιστολή ανασκευής, όπως αναφέρει το Mega.
Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.
Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.
«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA.
Να θυμίσουμε πως υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο ένας εκ των νεαρών που κατηγορεί τον Πατέρα Αντώνιο ανασκεύασε τα όσα είπε, ωστόσο ο δικηγόρος του αλλά και η μητέρα του το διέψευσαν άμεσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης