Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΤΑΔ: Σταδιακή αποκατάσταση των συστημάτων μετά την κυβερνοεπίθεση

ΕΤΑΔ: Σταδιακή αποκατάσταση των συστημάτων μετά την κυβερνοεπίθεση
Έχουν ήδη ανακτηθεί τα δεδομένα της εταιρείας
Σχετικά Άρθρα
Η σταδιακή αποκατάσταση των πληροφοριακών συστημάτων μετά την επίθεση από χάκερ, συνεχίζεται, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης για την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε στα συστήματά της η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).
Η ΕΤΑΔ γνωστοποιεί ακόμη ότι «έχουν ήδη ανακτηθεί τα δεδομένα της εταιρείας, μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων αντιγράφων (backups), που είχε φροντίσει να διαθέτει και να επικαιροποιεί τακτικά η εταιρεία».
Η ανακοίνωση:
«Η εταιρεία ΕΤΑΔ ενημερώνει ότι στις 08/11 αντιμετώπισε περιστατικό παραβίασης στα πληροφοριακά της συστήματα, με περιορισμένη επίδραση στις υπηρεσιακές λειτουργίες του οργανισμού.
Η άμεση αντίδραση των αρμοδίων στελεχών περιόρισαν και απέτρεψαν την επέκταση της επίθεσης, ενώ έχουν ήδη ανακτηθεί τα δεδομένα της εταιρείας, μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων αντιγράφων (backups), που είχε φροντίσει να διαθέτει και να επικαιροποιεί τακτικά η εταιρεία.
Παράλληλα, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, και αποκαθίστανται σταδιακά και με ασφάλεια όλες οι λειτουργίες της εταιρείας, οι οποίες επιστρέφουν στην κανονική τους ροή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης