Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σέρρες: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον τρίτο όροφο - Εξετάζεται η αυτοχειρία

Σέρρες: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον τρίτο όροφο - Εξετάζεται η αυτοχειρία
Άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον τρίτο όροφο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος άνδρας το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο των Σερρών, μετά από πτώση από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειάς του αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι αποκλείεται το σενάριο της έκρηξης, παρά το γεγονός ότι σε ορισμένα σημεία του σώματός του, έφερε εγκαύματα.
Άλλωστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μπορεί να έσπευσε στο σημείο, ωστόσο δεν προχώρησε στην κατάσβεση περιστατικού, με την επικρατέστερη εκδοχή να είναι εκείνη της αυτοχειρίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του τον άφησε μόνο του για δέκα λεπτά και όταν επέστρεψε τον είδε να κείτεται νεκρός στο έδαφος.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τη σορό του 42χρονου άνδρα να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης