Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδος: Έβαλε στη βαλίτσα του αλλοδαπό για να μπορέσει να τον επιβιβάσει στο πλοίο για τον Πειραιά

Ρόδος: Έβαλε στη βαλίτσα του αλλοδαπό για να μπορέσει να τον επιβιβάσει στο πλοίο για τον Πειραιά
Ο 31χρονος συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διενήργησε την προανάκριση και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία
Συνεχίζονται οι προσπάθειες μεταναστών να επιβιβαστούν σε πλοίο για τον Πειραιά.
Μέσα σε βαλίτσα, έβαλε ένας 31χρονος αλλοδαπός έναν 18χρονο προκειμένου να τον επιβιβάσει στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διενήργησαν έρευνα στη βαλίτσα του 31χρονου βρήκαν και τον νεαρό αλλοδαπό.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/11) στο λιμάνι «Ακαντιά» της Ρόδου όπου βρίσκονταν αγκυροβολημένο το πλοίο της γραμμής που θα ταξίδευε για τον Πειραιά.
Όπως ανακοινώθηκε και από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, εκεί σε έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί στον 31χρονο διαπίστωσαν ότι μέσα στην τροχήλατη αποσκευή που μετέφερε, βρισκόταν ο 18χρονος αλλοδαπός ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, σκοπός της ενέργειας αυτής ήταν να μπορέσει ο 31χρονος να επιβιβάσει τον 18χρονο στο πλοίο για τον Πειραιά.
Ο 31χρονος συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διενήργησε την προανάκριση και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης