Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έξαλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Επεισόδιο εκτός... έδρας με Έφη Αχτσιόγλου στη Θεσσαλονίκη

Έξαλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Επεισόδιο εκτός... έδρας με Έφη Αχτσιόγλου στη Θεσσαλονίκη
Η κυρία Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα
Ένα μίνι-επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν την προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν στο θέατρο Ολύμπιον στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Όπως επιβεβαίωσε η παρούσα στο επεισόδιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.
«Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κυρία Αχτσιόγλου αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο» είπε η κυρία Μάλαμα.
Σύμφωνα με την ίδια αυτό που έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν ότι «ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση».
«Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά» πρόσθεσε με νόημα η κυρία Μάλαμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης