Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Αστακός» το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Μαρσέιγ

«Αστακός» το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Μαρσέιγ
Με διαφορετικές πτήσεις θα αναχωρήσουν οι οπαδοί των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένονται κι οι φίλοι της Μαρσέιγ στην Αθήνα
«Αστακός» το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω της αναχώρησης των αποστολών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αλλά και της άφιξης οπαδών της Μαρσέιγ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια «συνάντηση» οπαδών.
Οι αποστολές των δύο ομάδων αναχωρούν σήμερα για την Αγγλία και τη Γαλλία, αντίστοιχα και στήθηκε ολόκληρο σχέδιο για να «φυγαδευτούν» άμεσα για τις πύλες των πτήσεων.
Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεν στη Βρετάνη, ο Ολυμπιακός παίζει με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τους «Φωκαείς» στην «OPAP Arena».
Με διαφορετικές πτήσεις θα αναχωρήσουν οι οπαδοί των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένονται κι οι φίλοι της Μαρσέιγ στην Αθήνα. Το ενδεχόμενο, λοιπόν, να συναντηθούν στους χώρους του αεροδρομίου είναι υπαρκτό κι ως εκ τούτου οι Αρχές έλαβαν τα μέτρα τους, ώστε όλα να κυλήσουν δίχως προβλήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης