Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτη τραγωδία στον Βόλο από θάνατο βρέφους 4 μηνών στην αγκαλιά του παππού του: Τον παρέσυρε μοτοσικλέτα

Απίστευτη τραγωδία στον Βόλο από θάνατο βρέφους 4 μηνών στην αγκαλιά του παππού του: Τον παρέσυρε μοτοσικλέτα
Ο παππούς του βρέφους και ο 33χρονος οδηγός τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Βόλου, το μωρό σκοτώθηκε επί τόπου
Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στο κέντρο του Βόλου, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν άντρα που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγόνι του ηλικίας μόλις 4 μηνών.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 10 το βράδυ του Σαββάτου 4/11, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε τον παππούς της μικρής την ώρα που την έβγαζε από το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει στο καρότσι.
Ο 33χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους, τραυματίζοντας τον 53χρονο παππού του βρέφους, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος.
Το παιδί βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Η γιαγιά του βρέφους πήρε το παιδί και μπήκε αμέσως σε ταξί ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη και αυτός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.
Παρά την άμεση κινητοποίηση των γιατρών (νευροχειρουργού, χειρούργου, αναισθησιολόγου και παιδιάτρου) από τον Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Καραμέτο δεν στάθηκε δυνατό να διασωθεί το βρέφος που οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ωρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.
Μετά από ανακοπή στον αξονικό, χάθηκε κάθε ελπίδα και στις 11.40 ξεψύχησε, από τα μοιραία τραύματα στο κεφάλι του.

Οι γονείς του βρέφους κατέρρευσαν όταν έφτασαν στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν το μωρό και υποστηρίζονται από ψυχολόγους.
Παράλληλα, στο νοσοκομείο, στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών διακομίστηκαν ο παππούς του βρέφους με κάταγμα στα πλευρά, και ο 33χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση με ελιγμούς και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Αμφότεροι, υποβλήθηκαν σε έλεγχο μέθης, φαρμάκων-τοξικών ουσιών και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στον οδηγό της μηχανής έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί.
«Έγινε αλκοτέστ, αλλά δεν φαινόταν μεθυσμένος.
Ήταν αμίλητος, χαμένος», ανέφερε νοσηλεύτρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης