Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαρούτι το αεροδρόμιο: Σε επιφυλακή οι αρχές για την κοινή αναχώρηση Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών από το Ελ. Βενιζέλος

Μπαρούτι το αεροδρόμιο: Σε επιφυλακή οι αρχές για την κοινή αναχώρηση Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών από το Ελ. Βενιζέλος
Χάος στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από την συνάντηση των οπαδών
Ανησυχία επικρατεί στις αρχές για την κοινή αναχώρηση οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Την Τετάρτη (8/11) οι φίλοι των Πρασίνων θα πετάξουν με προορισμό το Παρίσι κι από εκεί για το Ρεν και οι Ερυθρόλευκοι για το Λονδίνο για τα παιχνίδια της Πέμπτης (9/11) με Ρεν και Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει 1.500 εισιτήρια και ο Ολυμπιακός 1.300 γίνεται αντιληπτό ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα ταξιδέψει αεροπορικώς για Γαλλία και Αγγλία, αντιστοίχως.
Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οπαδικές... συναντήσεις στο Ελ. Βενιζέλος. Μάλιστα το πρόβλημα γίνεται πιο σοβαρό διότι πολλοί είναι οι οπαδοί που έχουν κλείσει μεμονωμένα τα εισιτήρια τους.
Έτσι, η αστυνομία και η ασφάλεια του αεροδρομίου θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή καθόλη τη διάρκεια της Τετάρτης.
Κι αν συνυπολογίσουμε ότι την ίδια ημέρα θα υπάρξουν αφίξεις και οπαδών της Μαρσέιγ στο Ελ. Βενιζέλος για το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ, γίνεται αντιληπτό ότι στο αεροδρόμιο θα μυρίζει... μπαρούτι.
Σημειωτέον ότι οι αποστολές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αναχωρούν περίπου την ίδια ώρα καθώς οι μεν Πράσινοι πετούν στις 10 το πρωί και λίγο αργότερα ακολουθούν οι Ερυθρόλευκοι...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης