Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αυτοκτονία στη Βούλα: Ποια τα αίτια της αυτοχειρίας του εφοπλιστή

Αυτοκτονία στη Βούλα: Ποια τα αίτια της αυτοχειρίας του εφοπλιστή
Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και προανακριση
Πέπλο μυστηρίου έχει πέσει πάνω στα αίτια της αυτοκτονίας του εφοπλιστή στη Βούλα. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερα, καθώς ο ίδιος λίγο πριν αυτοκτονήσει, είχε στείλει μήνυμα στη σύζυγο του, το οποίο έγραφε: «Συγχώρεσε με γι’ αυτό που θα κάνω… Ξέχασε με…». Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει στην ασφάλεια η σύζυγος του εφοπλιστή, ενώ σήμερα θα γίνει και η νεκροτομή για να έχουν πλήρη εικόνα οι ιατροδικαστές.
Ο 63χρονος εφοπλιστής εντοπίστηκε πεσμένος σε ύπτια θέση, τραυματισμένος στον θώρακα από το φυσίγγιο του κυνηγετικού όπλου και δίπλα του το κινητό τηλέφωνο, από το οποίο είχε φύγει το μήνυμα προς τη σύζυγο του από την οποία ζήταγε συγγνώμη.

Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν όλα

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας και τη μαρτυρία της συζύγου, η ιστορία αποτυπώνεται ως εξής: Η ώρα ήταν 15:32. Ο εφοπλιστής βρισκόταν στο υπόγειο της τριώροφης κατοικίας του στη Βούλα. Το συγκεκριμένο δωμάτιο χρησιμεύει ως γυμναστήριο και εκείνη την ώρα ήταν μόνος του.
Η σύζυγος βρισκόταν στον πρώτο όροφο και λαμβάνει το τελευταίο μήνυμα από το σύζυγο της στις 15.34. Σε κατάσταση σοκ, και χωρίς ακόμα να έχει αντιδράσει, στις 15:35 άκούει τον πυροβολισμό από την καραμπίνα του συζύγου της.

Το μήνυμα που έστειλε ο εφοπλιστής πριν αυτοκτονήσει

Λίγες στιγμές πριν αυτοκτονήσει ο εφοπλιστής, έγραψε μερικές λέξεις στο κινητό του και έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη σύζυγο του. Στο μήνυμα αυτό, ο 63χρονος εφοπλιστής θέλησε να εξηγήσει στη γυναίκα του τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα. Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω» ήταν οι λέξεις που τις έστειλε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το μεσημέρι της Πέμπτης. Αμέσως μετά ένας πυροβολισμός «πάγωσε» όσους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Ήταν από την καραμπίνα που βρέθηκε στο πλευρό του Ιμάντ Ζέιν.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ και την έρευνα «ο θανών, βρέθηκε σε ύπτια θέση, φέρων τραύμα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα, ενώ πλησίον του βρέθηκε το υπ’ αριθμόν Υ194174Τ- κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) μάρκας Beneli M4, το οποίο κατείχε νόμιμα καθώς και ένας κάλυκας φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου. Από το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε πλησίον του, στις 15:34 ώρα της 2/11/2023, στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου που βρισκόταν στον 1ο όροφο της κατοικίας τους, μήνυμα SMS υποδηλωτικό αυτοχειρίας».
Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται «Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην βίλα της οδού Βασιλέως Γεωργίου, ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο, ενώ αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, τράβηξε φωτογραφίες από το υπόγειο γυμναστήριο. Στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν και δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν την νεκροψία και σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή. Από την έρευνα – αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και προανακριση, διενεργείται απο το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας.»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης