Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Υπό κράτηση 21 ακροδεξιοί Ιταλοί που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Θα απελαθούν

ΕΛ.ΑΣ: Υπό κράτηση 21 ακροδεξιοί Ιταλοί που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Θα απελαθούν
Συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης 31/10 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 21 ακροδεξιοί Ιταλοί
Υπό κράτηση στη Διεύθυνση Αλλοδαπών βρίσκονται 21 Ιταλοί, για τους οποίους θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης 31/10 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 21 ακροδεξιοί Ιταλοί , καθώς υπήρχαν πληροφορίες για άφιξη μελών ακροδεξιών οργανώσεων του εξωτερικού προκειμένου να ανταποκριθούν σε κάλεσμα για συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (1/11).
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «η Ελληνική Αστυνομία έδρασε άμεσα και με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βραδινές ώρες της Τρίτης (31/10) συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου κρατούνται, προκειμένου να κινηθεί σε βάρος τους η διαδικασία της διοικητικής απέλασης για λόγους εθνικής ασφάλειας».
Σημειώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις για την επέτειο των 10 χρόνων από τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής και η ΕΛ.ΑΣ. έχει απαγορεύσει κάθε συγκέντρωση στο νομό Αττικής από τις 6 το πρωί σήμερα έως και τις 6 το πρωί της Πέμπτης 2/11

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης