Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τρίτη αναβολή στην δίκη για τον θάνατο του Ιάσονα - Ξεσπά η αδερφή του

Τρίτη αναβολή στην δίκη για τον θάνατο του Ιάσονα - Ξεσπά η αδερφή του
Κάθε χρόνο καταγράφονται 600 θανατηφόρα τροχαία
Αναβολή για τρίτη φορά, πήρε σήμερα η δίκη για το τροχαίο έγκλημα, με θύμα τον Ιάσονα Λαλαούνη και δράστη τον αστυνομικό οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από τη Βουλή, τον Μάρτιο του 2021.
Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, Κατερίνα Λαλαούνη η υπόθεση είχε το νούμερο 9 και νωρίς το μεσημέρι εκδικαζόταν η υπόθεση με το νούμερο 1. «Δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας για αυτό που ζούμε πρέπει κάθε φορά να ερχόμαστε εδώ και να υποστούμε όλη αυτή την κατάσταση» σημείωσε η ίδια.
«Είμαστε 2,5 χρόνια από το τροχαίο έγκλημα» δήλωσε η αδελφή του αδικοχαμένου Ιάσονα μιλώντας στο Star προσθέτοντας ότι «είμαστε σε πλημμελειοδικείο και κανείς δεν θα χάσει το δίπλωμά του, κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του».
Η ίδια επεσήμανε ότι αν και ο αστυνομικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα είναι φρουρός «που σημαίνει ότι έχει ειδική εκπαίδευση» αυτό δεν προσμετρήθηκε στην απόδοση κατηγοριών «και για αυτό έγινε πλημμέλημα και όχι κακούργημα. «Έχει ειδική εκπαίδευση και αφήνει μόνο του τον Ιάσονα στον δρόμο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ. Λαλαούνη δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μέχρι και σήμερα συνεχίζονται οι παρανομίες στην πίσω πλευρά της Βουλής καθώς «εκεί είναι υπαίθριο πάρκινγκ και δεν θα έπρεπε να είναι ούτε είσοδος ούτε έξοδος. Η είσοδος και η έξοδος είναι από την οδό Αμαλίας».
«Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για κανέναν λόγο (σ.σ. η εν λόγω είσοδος/έξοδος). Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μπάρα. Έπρεπε να υπάρχει τοίχος» τόνισε η ίδια και πρόσθεσε ότι «Συνεχίζουν να στρίβουν και σήμερα όπως έστριβαν και πριν από 2,5 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».
Τέλος περιγράφοντας την τραγική κατάσταση που στη χώρα δήλωσε ότι κάθε χρόνο καταγράφονται 600 θανατηφόρα τροχαία σημειώνοντας μάλιστα για την πίσω είσοδο της Βουλής ότι «στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας μπαίνουμε παράνομα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης