Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συμβούλιο της Επικρατείας: Απορρίφθηκε το αίτημα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για το κτίριο της Ερμού

Συμβούλιο της Επικρατείας: Απορρίφθηκε το αίτημα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για το κτίριο της Ερμού
"Η αυτόβουλη συμμόρφωση του ΣΕΑ προς την άμεσα εκτελεστή δικαστική κρίση, στην οποία ο ίδιος προσέφυγε, συνιστά ενέργεια υποχρεωτική εκ του Συντάγματος», σημειώνει το υπουργείο Πολιτισμού
Σχετικά Άρθρα
H Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε αμετάκλητα το αίτημα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων(ΣΕΑ) περί αναστολής εκτέλεσης της υπουργικής απόφασης, με την οποία η υπουργός Πολιτισμού ανακάλεσε την παραχώρηση προς τον ΣΕΑ, του ακινήτου της οδού Ερμού 134-136, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού.
«Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 εκδόθηκε η 327/2023 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία απέρριψε αμετάκλητα το αίτημα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων περί αναστολής εκτέλεσης της με αρ. 388268/11.8.2023 απόφασης της Υπουργού Πολιτισμού, που ανακάλεσε την παραχώρηση προς τον ΣΕΑ, του ακινήτου της οδού Ερμού 134-136. Η αυτόβουλη συμμόρφωση του ΣΕΑ προς την άμεσα εκτελεστή δικαστική κρίση, στην οποία ο ίδιος προσέφυγε, συνιστά ενέργεια υποχρεωτική εκ του Συντάγματος», σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης