Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνολικά 15 συλλήψεις για τα οπαδικά επεισόδια, αναζητείται ένας - Νοσηλεύονται φρουρούμενοι οι 2 τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Συνολικά 15 συλλήψεις για τα οπαδικά επεισόδια, αναζητείται ένας - Νοσηλεύονται φρουρούμενοι οι 2 τραυματίες
Οι συλληφθέντες, εκτός των δύο τραυματιών, οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης
Σχετικά Άρθρα
Στους 15 ανέρχονται οι συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή στην ανατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή Βούλγαρη), ενώ αναζητείται ένα άτομο και οι δύο τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, συνέλαβε δύο ακόμα άτομα, 30 και 18 ετών αντίστοιχα, και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός 21χρονου, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια το απόγευμα της Κυριακής 29/10, είναι και οι δύο τραυματίες (ηλικίας 16-37 ετών) που εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σε βάρος των συλληφθέντων από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία για τις - κατά περίπτωση- παρακάτω πράξεις: παράβαση του Αθλητικού Νόμου, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων (αντίσταση), παράβαση της νομοθεσίας αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Από το σημείο της συμπλοκής κατασχέθηκαν 12 κράνη μοτοσικλέτας, 5 σιδερόβεργες, 8 στειλιάρια, ένας πυροσβεστήρας, μία σιδερένια αλυσίδα και ένα μεταλλικό αντικείμενο.
Οι συλληφθέντες, εκτός των δύο τραυματιών, οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης