Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πιερία: Τραυματισμός 42χρονης λόγω χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου του Λιμενικού– Διατάχτηκε ΕΔΕ με εντολή Στυλιανίδη

Πιερία: Τραυματισμός 42χρονης λόγω χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου του Λιμενικού– Διατάχτηκε ΕΔΕ με εντολή Στυλιανίδη
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν
Μια 42χρονη αλλοδαπή τραυματίστηκε στον Πλαταμώνα, όταν λόγω χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος κοντά στο παραλιακό μέτωπο παρασύρθηκαν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Η γυναίκα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μετεφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.
Στο σημείο του συμβάντος που σημειώθηκε χθες (28/10) μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα του Δίου-Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 του ποινικού κώδικα που αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης