Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθήνα: Συλλαλητήριο για να σταματήσει η αιματοχυσία στη Γάζα - Πλήθος κόσμου, τα συνθήματα

Αθήνα: Συλλαλητήριο για να σταματήσει η αιματοχυσία στη Γάζα - Πλήθος κόσμου, τα συνθήματα
Στο συλλαλητήριο αντιπροσωπεία του ΚΚΕ
«Να σταματήσει τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας από το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ είναι η απαίτηση» είναι μεταξύ των συνθημάτων που ακούγονται στο συλλαλητήριο που ξεκίνησε από το Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα και θα καταλήξει στην πρεσβεία του Ισραήλ.
Λόγω των συλλαλητηρίου είναι κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, ενώ σταδιακά αναμένεται θα κλείσει και η Κηφισίας.
Παραβρίσκεται αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής μέλη του Πολιτικού Γραφείου, αλλά και ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής, Γιουσέφ Ντορχόμ.
«Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών. Για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής. Για Παλαιστίνη ελεύθερη στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ» ακούστηκε επίσης από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης.
Μάλιστα, διαβάστηκε το μήνυμα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών: «Ευχαριστούμε το ΠΑΜΕ και τα Συνδικάτα για την έμπρακτη αλληλεγγύη και υποστήριξη στους εργάτες του λαού της Παλαιστίνης. Η αλληλεγγύη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Ζήτω οι αγώνες των λαών».
Οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν την ελληνική κυβέρνηση «που απείχε στην ψηφοφορία του ΟΗΕ για το ψήφισμα της Ιορδανίας για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα».
Σημειώνεται ότι το συλλαλητήριο χαιρετίζει η Παλαιστινιακή Παροικία, το Παλαιστινιακό Σπίτι και τα μέλη τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης