Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άνοιξε η Ποσειδώνος μετά την ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Άνοιξε η Ποσειδώνος μετά την ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Νωρίτερα είχε προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στην Ποσειδώνος, στο κομμάτι που ήταν ανοιχτό, ωστόσο η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί
Λίγο μετά τις 10:00 πραγματοποιήθηκε η ελεγχόμενη έκρηξη για την εξουδετέρωση της βόμβας, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Έτσι, λίγο μετά τις 11:30 η Λεωφόρος Ποσειδώνος παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.
Νωρίτερα είχε προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στην Ποσειδώνος, στο κομμάτι που ήταν ανοιχτό, ωστόσο η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί.

Επιτυχής η επιχείρηση των στελεχών του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς - Εκκενώθηκαν 4 πολυκατοικίες, διεκόπη η κυκλοφορία στην Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10:15 το πρωί της Πέμπτης η εξουδετέρωση της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών ανάπλασης στο Ελληνικό.
Η απενεργοποίηση της βόμβας βάρους 226 κιλών (500 λίβρες) απο τα στελέχη του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) έγινε με τη χρήση θερμίτη και χωρίς να απαιτηθεί έκρηξη.
Η στιγμή της εξουδετέρωσης της βόμβας
Η κινητοποίηση για την επιχείρηση των στελεχών του ΤΕΝΞ ήταν μεγάλη με την τροχαία να διακόπτει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας από τις 9:30 το πρωί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης