Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη και τη σύλληψη του 69χρονου δράστη

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη και τη σύλληψη του 69χρονου δράστη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Σχετικά Άρθρα
Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργείται η προανάκριση για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 42χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο συλληφθείς δράστης, πατέρας του θύματος, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, «απογευματινές ώρες χθες (24-10-2023) εντοπίστηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο εντός διαμερίσματος στην περιοχή των Συκεών, 42χρονη ημεδαπή, η οποία εξεταζόμενη από Ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε να φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα που προκάλεσε ο ίδιος.
Στα παραπάνω σημεία μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση των χώρων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης