Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πατέρα που σκότωσε την κόρη του – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πατέρα που σκότωσε την κόρη του – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος
(upd) Έγκλημα που σοκάρει σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς πατέρας σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ένας 69χρονος σκότωσε την 42χρονη κόρη του, την οποία εντόπισε νεκρή ο αδελφός της μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή των Συκεών.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που διαπίστωσε τραύματα ασφυκτικού θανάτου στη σορό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητώντας τους οικείους της βρήκαν τον 69χρονο πατέρα της στο διαμέρισμά του στην Τούμπα, ο οποίος έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο, πιθανότατα στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.
Ο δράστης, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ο 69χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα και φέρεται να είπε ότι την σκότωσε επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει από την ασθένειά της.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργείται η προανάκριση για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 42χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο συλληφθείς δράστης, πατέρας του θύματος, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, «απογευματινές ώρες χθες (24-10-2023) εντοπίστηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο εντός διαμερίσματος στην περιοχή των Συκεών, 42χρονη ημεδαπή, η οποία εξεταζόμενη από Ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε να φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα που προκάλεσε ο ίδιος.
Στα παραπάνω σημεία μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση των χώρων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης