Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Χρ. Νικολαΐδη - Εγκλωβίστηκε σε διασταυρούμενα πυρά στη Ναμπλούς

Σοκ για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Χρ. Νικολαΐδη -  Εγκλωβίστηκε σε διασταυρούμενα πυρά στη Ναμπλούς
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες έχουν απεγκλωβιστεί και είναι σε ασφαλές σημείο
Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα στην πόλη Ναμπλούς, στη Δυτική Όχθη, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα έξω από την Ιερουσαλήμ, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Χρήστο Νικολαΐδη και τον εικονολήπτη που τον συνόδευε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος δημοσιογράφος βρέθηκε, μαζί με τον εικονολήπτη, εν μέσω διασταυρούμενων πυρών και εγκλωβίστηκε σε μια πολυκατοικία.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ο ΣΚΑΪ με τη διεύθυνση του σταθμού να μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού και να επικοινωνεί με το υπουργείο Εξωτερικών και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Την ίδια στιγμή, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Ισραήλ Ευτυχία Πενταράκη που κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε την ΕΣΗΕΑ με την πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου να επικοινωνεί και αυτή με τη σειρά της με το υπουργείο Εξωτερικών.
Εξίσου άμεση ήταν όμως και η αντίδραση του υπουργείου που ενημέρωσε μέσω της πρεσβείας μας το Ισραήλ, στρατιωτικές δυνάμεις του οποίου έστησαν ειδική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του Χρήστου Νικολαϊδη και του εικονολήπτη του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες έχουν απεγκλωβιστεί και είναι σε ασφαλές σημείο.
Αρχικά οι στρατιώτες τους απεγκλώβισαν από την πολυκατοικία και τους μετέφεραν σε ένα σχολείο και στη συνέχεια εκτός των ορίων της Ναμπλούς.
Ωστόσο έχουν πρόβλημα με το σύστημα Liveu και δεν μπορούν να στείλουν εικόνα από όλα όσα έζησαν και τα οποία ο εικονολήπτης μαγνητοσκοπούσε όλη την ώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης