Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τι αποκαλύπτει ο Αχιλλέας Μπέος για τα σενάρια ίδρυσης νέου κόμματος

Τι αποκαλύπτει ο Αχιλλέας Μπέος για τα σενάρια ίδρυσης νέου κόμματος
Μπέος: Εγώ δεν είμαι πολιτικός, δεν μ’ ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και παραμένω αποκλειστικά προσηλωμένος στην αυτοδιοίκηση
Τέλος στη φημολογία περί ίδρυσης νέου κόμματος, η οποία είχε ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες, έβαλε με ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως όχι μόνο δεν έχει βάση ένα τέτοιο σενάριο, αλλά δεν του έχει περάσει καν από το μυαλό ως ιδέα.
«Δεν μ’ ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και παραμένω αποκλειστικά προσηλωμένος στην αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Βόλου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

«Επειδή στις μεμονωμένες δηλώσεις κάποιων πολιτικών, με κίνητρα που προφανώς έχουν δόλο ή υποκρύπτουν απλή βλακεία, τελευταία προστίθενται διάφορα δήθεν έγκυρα δημοσιεύματα ότι προσανατολίζομαι να ιδρύσω και να ηγηθώ πολιτικού κόμματος, θέλω με τρόπο απλό αλλά ιδιαίτερο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό να σταματήσω εδώ κάθε συζήτηση. Όχι απλώς δεν εξετάζω τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ούτε καν μου πέρασε σαν ιδέα.
Άλλωστε εγώ δεν είμαι πολιτικός, δεν μ’ ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και παραμένω αποκλειστικά προσηλωμένος στην αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Βόλου, όπου οι συμπολίτες μου με τίμησαν με τρόπο εντυπωσιακό για μια ακόμη θητεία και οφείλω να τους ανταποδώσω με τη δουλειά μου την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Τελεία και παύλα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης