Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή η πορεία στην Αθήνα για τη Γάζα - Επίθεση με χημικά σε διαδηλωτές έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Με μεγάλη συμμετοχή η πορεία στην Αθήνα για τη Γάζα - Επίθεση με χημικά σε διαδηλωτές έξω από την ισραηλινή πρεσβεία
«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» το κυρίαρχο σύνθημα της συγκέντρωσης
Tην υποστήριξή τους στον παλαιστινιακό λαό εξέφρασαν αρκετές χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στη μεγάλη διαδήλωση που ξεκίνησε έξω από τη Βουλή και έφτασε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.
Η συγκέντρωση έγινε μία μέρα μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/10) σε νοσοκομείο της Γάζας και στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 500 ανθρώπους.
Στην πορεία συμμετείχαν φορείς και οργανώσεις που τοποθετήθηκαν υπέρ του παλαιστινιακού λαού, όσο και πρόσφυγες από την Παλαιστίνη.
Μεταξύ των συνθημάτων που κυριάρχησαν στην συγκέντρωση ήταν το «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», «Το έγκλημα αυτό έχει υπογραφή ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραηλινοί» και «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών».


παλαιστινη1.JPG

Παλαιστινη_2.JPG

Καταστολή με χημικά και κράοτου λάμψης

Επίθεση με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης δέχθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ οι διαδηλωτές έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.
Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που έφταναν με πορεία από το Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτές έξω από την ισραηλινή πρεσβεία για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.
Χιλιάδες διαδηλωτές παραμένουν στην περιοχή φωνάζοντας συνθήματα με κυρίαρχο το «λευτεριά στην Παλαιστίνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης