Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρά Πορτοσάλτε: Ήρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να αφήσει τον «γυάλινο πύργο» του επιτελικού κράτους

Πυρά Πορτοσάλτε: Ήρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να αφήσει τον «γυάλινο πύργο» του επιτελικού κράτους
Οι αιχμές του δημοσιογράφου ξεκίνησαν, λέγοντας ότι "η βόρεια Ελλάδα για την κυβέρνηση σταματάει στα Τρίκαλα"
Δριμεία κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο Άρης Πορτοσάλτε, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της κάλπης του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οι αιχμές του δημοσιογράφου ξεκίνησαν, λέγοντας ότι "η βόρεια Ελλάδα για την κυβέρνηση σταματάει στα Τρίκαλα" και πρόσθεσε ότι "ήρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να αφήσει τον "γυάλινο πύργο" του επιτελικού κράτους και να βγει λίγο στη γύρα να ακούσει κι άλλους ανθρώπους απ'έξω".
Τόνισε δε, ότι ακούγονται παράπονα για "γαλάζιους" Θεσσαλούς βουλευτές που δεν έδειξαν τα απαραίτητα αντανακλαστικά μετά τις πλημμύρες, υποστήριξε ότι δεν γίνεται ομαδική δουλειά και συνεργασία και έκανε λόγο για στελέχη που "δεν ήθελαν να βραχούν τα πόδια τους στις λάσπες".
Υπογράμμισε ότι το κυβερνόν κόμμα έχει χάσει όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη, με εξαίρεση την περίπτωση Τζιτζικώστα.
"Μακεδονία και Θράκη η ΝΔ απέτυχε να βρει ποιος θα την εκπροσωπήσει" είπε και πρόσθεσε ότι "πρέπει να κοπεί το παραμύθι" με τους αντάρτες, καθώς αυτοί δεν ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ.
Τέλος, μίλησε για αλαζονεία η οποία, όπως είπε, αφορά και τη δήλωση Μητσοτάκη για το ότι η ΝΔ ήθελε να βαφτούν μπλε και οι 13 Περιφέρειες της χώρας..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης