Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στον Βόλο

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στον Βόλο
Σοβαρός διαπληκτισμός στο μπαρ ιδιοκτησίας Λιαδέλη με πυροβολισμούς και ξύλο
Συνελήφθη ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με ακόμη επτά άτομα μετά από πυροβολισμούς έξω από το μπαρ ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Βόλου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο θαμώνες του μπαρ Αλβανικής καταγωγής διαπληκτίστηκαν με άλλον θαμώνα, επίσης Αλβανικής καταγωγής.
Τα τρία άτομα που συνεπλάκησαν βγήκαν έξω από το μπαρ για να επιλύσουν τη διαφορά τους όπου και μετέβησαν και ο Παναγιώτης Λιαδέλης με υπαλλήλους του μπαρ οι οποίοι και πήραν το μέρος του θαμώνα που δέχθηκε την επίθεση.
Οι δύο Αλβανοί έφυγαν από το σημείο και θεωρήθηκε ότι επιλύθηκε η διαφορά τους.
Ωστόσο, οι δύο Αλβανοί επέστρεψαν λίγο αργότερα και μάλιστα δυο φορές και αφού πυροβόλησαν στον αέρα επτά φορές τράπηκαν σε φυγή. Ο θαμώνας του μπαρ, ο Παναγιώτης Λιαδέλης και οι υπάλληλοι φέρεται να ακολούθησαν τους δύο Αλβανούς οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Βόλου. Κοντά στο ΑΤ και πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικοί φέρεται να έγινε εκ νέου καβγάς κατά τον οποίο τραυματίστηκε ο ένας από τους δύο Αλβανούς που φέρεται να ξεκίνησαν το επεισόδιο στο μπαρ.
Απαντες συνελήφθησαν, οι δύο Αλβανοί κατηγορούνται για παραβίαση του Νόμου περί όπλων και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για παράβαση του άρθρου 310 Π.Κ. (Βαριά Σωματική Βλάβη).
Ο ένας εκ των δύο Αλβανών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με τραύματα στο πρόσωπο, όπου και νοσηλεύεται. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης