Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδος: Άνδρας κρατούσε κλειδωμένη επί 6 χρόνια μια 35χρονη και την εξέδιδε καθημερινά

Ρόδος: Άνδρας κρατούσε κλειδωμένη επί 6 χρόνια μια 35χρονη και την εξέδιδε καθημερινά
Υπόθεση σοκ στη Ρόδο
Μια τρομακτική υπόθεση εμπορίας ανθρώπου αποκαλύφθηκε στη Ρόδο όταν ένας 50χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία συνελήφθη με την κατηγορία ότι κρατούσε φυλακισμένη επί 6 ολόκληρα χρόνια μια 35χρονη ομοεθνή του με στόχο να την εκμεταλλεύεται χρηματικά εκδίδοντας την.
Η ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία θρίλερ αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Ρόδου έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και απελευθέρωσαν τη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η rodiaki.gr, ο 50χρονος από τη Βουλγαρία έφερε στο νησί την γυναίκα από τη χώρα του την πρωτοχρονιά του 2017.
Αφού της άρπαξε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήριο και ταυτότητα, την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου και καθημερινά και της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αγνώστους άνδρες.
Στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του την μετέφερε ο ίδιος στα ερωτικά ραντεβού και έπαιρνε τα χρήματα. Το μαρτύριο της 35χρονης – σήμερα – γυναίκας τελείωσε χθες το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Βούλγαρο.
Την κρατούσε φυλακισμένη επί 6 χρόνια

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Συνελήφθη αλλοδαπός που παρακρατούσε παράνομα γυναίκα ομοεθνή του και την εξέδιδε με τη βία προβαίνοντας σε γενετήσια εκμετάλλευση
Εξιχνιάστηκε ύστερα από στοχευμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υπόθεση εμπορίας ανθρώπου.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες το πρωί (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023) ένας 50χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράβαση του Κώδικας μετανάστευσης.
Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, ο δράστης προ ετών γνώρισε μέσω διαδικτύου και έπεισε νεαρή ομοεθνή του να ταξιδέψει στη Ρόδο με το πρόσχημα εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής.
Ωστόσο μετά την άφιξη της κοπέλας στο νησί, της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την κρατούσε έγκλειστη σε κατοικία εξαναγκάζοντας την με τη βία σε ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που καρπωνόταν ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης