Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λαμία - Ολόκληρη λεηλασία: «Κυνnγoi» χαλκού ρήμαξαν καλώδια του ΟΤΕ και έριξαν το Ίντερνετ σε ολόκληρη περιοχή

Λαμία -  Ολόκληρη λεηλασία: «Κυνnγoi» χαλκού ρήμαξαν καλώδια του ΟΤΕ και έριξαν το Ίντερνετ σε ολόκληρη περιοχή
Οι ζημιές που προκάλεσαν είναι πολύ μεγάλες
Σε μία πρωτοφανή λεηλασία των υποδομών του ΟΤΕ προχώρησαν «κυνηγοί» χαλκού που «ξηλώσαν» το δίκτυο σε περιοχή της Λαμίας, προκαλώντας μεγάλες ζημιές που θέλουν πολύ χρόνο για να αποκατασταθούν, ενώ πολλές επιχειρήσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν αφού δεν έχουν ίντερνετ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το απόγευμα του Σαββάτου οι «γνωστοί – άγνωστοι» έκαναν καταδρομική επίθεση στο δίκτυο του ΟΤΕ στην αερογέφυρα, που βρίσκεται στο δρόμο από Λαμία για Κόμμα.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες οι ζημιές που προκάλεσαν είναι πολύ μεγάλες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο είχαν «χτυπήσει» ξανά τον Ιούλιο. Δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και μέχρι το Κόμμα είναι χωρίς υπηρεσίες.
kalwdia-4.webp

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «κυνηγοί» χαλκού στα τέλη Σεπτεμβρίου λεηλάτησαν και το δίκτυο του ΟΤΕ στη γέφυρα του Σπερχειού στην εθνική οδό στο ύψος της express service, όπου επίσης για πολλές ημέρες οι επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή δεν είχαν ίντερνετ, αφού η αποκατάσταση είναι πολύ δύσκολη και θέλει αρκετό χρόνο.
Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι στην πρώτη περίπτωση έκλεψαν 180 μέτρα χαλκού και στην δεύτερη 240 μέτρα χαλκού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης