Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Αντίστροφη μέτρηση για το debate Μπακογιάννη με Δούκα – Επτά οι θεματικές ενότητες της αποψινής τηλεμαχίας

Δήμος Αθηναίων: Αντίστροφη μέτρηση για το debate Μπακογιάννη με Δούκα – Επτά οι θεματικές ενότητες της αποψινής τηλεμαχίας
Στις 21:15 το debate Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα
Σχετικά Άρθρα
Τα... ξίφη τους διασταυρώνουν απόψε οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας, ενόψει της τελικής αναμέτρησης στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 15/10.
Οι δύο υποψήφιοι στο debate διάρκειας 1,5 ώρας, που θα διεξαχθεί στις 21:15 στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤNEWS και την ΕΡΤ1, θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα κληθούν να απαντήσουν σε 7 θεματικές ενότητες, εκ των οποίων η μία δεν θα έχει προκαθορισμένο θέμα.
Σημειώνεται ότι τον συντονισμό θα κάνει ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ τις ερωτήσεις προς τους δύο υποψήφιους δημάρχους θα απευθύνουν ο συντονιστής, η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του ΕΡΤNEWS, Λίδα Μπόλα, και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μάκης Προβατάς. Θα υπάρχει και διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.
Οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν 14 ερωτήσεις, η χρονική διάρκεια κάθε απάντησης θα είναι έως 2 λεπτά, ενώ κάθε δημοσιογράφος θα έχει δικαίωμα υποβολής μιας συμπληρωματικής ερώτησης (follow up).
Οι δύο υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν έως 3 ερωτήσεις μεταξύ τους, να κάνουν έως 5 παρεμβάσεις, ενάμισι λεπτού η καθεμιά, όποτε το επιλέξουν, ενώ στο τέλος της τηλεμαχίας θα έχουν τη δυνατότητα μιας συνολικής τοποθέτησης, χρονικής διάρκειας έως δύο λεπτών.

Οι ενότητες

Οι Κ. Μπακογιάννης και Χ. Δούκας θα κληθούν να απαντήσουν στις ακόλουθες 7 θεματικές ενότητες:
-Λειτουργία της πόλης
-Ασφάλεια
-Κλιματική αλλαγή/ανθεκτικότητα
-Υποδομές/Ανάπτυξη
-Κοινωνική πολιτική
-Πολιτισμός
-Ελεύθερη ενότητα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης