Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπακογιάννης: Ψήφος εμπιστοσύνης και αναγνώρισης τους έργου μας το αποτέλεσμα της Κυριακής - Αρνητικό το μεγάλο ποσοστό αποχής

Μπακογιάννης: Ψήφος εμπιστοσύνης και αναγνώρισης τους έργου μας το αποτέλεσμα της Κυριακής - Αρνητικό το μεγάλο ποσοστό αποχής
«Παρακολουθώντας τα εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ένιωσα ιδιαίτερη έκπληξη από το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Κ. Μπακογιάννης για τον Κ. Ζαχαριάδη
Σχετικά Άρθρα
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» στις Αθηναίες και τους Αθηναίους για «την ψήφο εμπιστοσύνης που μας έδωσαν και την αναγνώριση τους έργου μας», την πρώτη Κυριακή των εκλογών, απηύθυνε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στον ΑΝΤ1,«το θετικό της πρώτης Κυριακής είναι η μείωση των ποσοστών που κατέγραψε η πολυδιαφημισμένη παράταξη του φασίστα Κασιδιάρη. Στον αντίποδα, το αρνητικό ήταν το πολύ μεγάλο ποσοστό της αποχής που καταγράφηκε».
Κληθείς να απαντήσει εάν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι ο Χάρης Δούκας βρέθηκε στη δεύτερη θέση πάνω από τον Κώστα Ζαχαριάδη, είπε ότι «παρακολουθώντας τα εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ένιωσα ιδιαίτερη έκπληξη από το αποτέλεσμα».
Ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών την Κυριακή 15/10 και την αναμέτρησή του στην κάλπη απέναντι στον Χ. Δούκα, δήλωσε κατηγορηματικά πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών ο ίδιος θα είναι παρών τα επόμενα 5 χρόνια στο Δήμο Αθηναίων και δεν έχει άλλες σκέψεις.
Για το debate αύριο, Τετάρτη 11/10, με τον Χ. Δούκα, ανέφερε ότι θεωρεί πως η διεξαγωγή του δείχνει το σεβασμό προς τον Αθηναίο πολίτη, σημειώνοντας ότι και στον πρώτο γύρο υπήρχε συμφωνία όλων των βασικών υποψηφίων για τη διεξαγωγή debate, όμως αυτό δεν έγινε τελικά γιατί δεν τα κατάφερε η ΕΡΤ.
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο σύμπραξης των δυνάμεων των υποψηφίων που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο γύρο, παρατήρησε ότι «οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα για να τους κατευθύνουμε όπου θέλουμε».
Τέλος, ο κ. Μπακογιάννης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δήμαρχου Βόλου Αχ. Μπέου για τον Στ. Κασσελάκη, ανέφερε πως «μου προκαλούν έντονα αισθήματα περιφρόνησης και με θλίβουν, τόσο ως πολιτικό, αλλά και ως πατέρα», επαναλαμβάνοντας ότι η υποψηφιότητα Μπέου δεν στηρίχθηκε από την ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης