Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Debate Μπακογιάννη και Δούκα με το βλέμμα στον β΄ γύρο - Οι συναντήσεις και ο Ζαχαριάδης

Δήμος Αθηναίων: Debate Μπακογιάννη και Δούκα με το βλέμμα στον β΄ γύρο - Οι συναντήσεις και ο Ζαχαριάδης
Σήμερα η συνάντηση Χ. Δούκα με Κ. Ζαχαριάδη, αλλά και των εκπροσώπους των δύο υποψηφίων - Κ. Μπακογιάννη και Χ. Δούκα- για τους όρους του debate
Σχετικά Άρθρα
«Τρέχουν» οι εξελίξεις ενόψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 15/10, με πρωταγωνιστές τους δύο υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη και Χ. Δούκα.
Το debate των δύο διεκδικητών της Δημαρχίας, οι οποίοι πέρασαν στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης 11/10, στις 21:15 στην ΕΡΤ.
Σήμερα, Τρίτη 10/10, παραμονή του debate, θα υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων για να συμφωνηθούν οι όροι της τηλεμαχίας, η οποία θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης στον πρώτο γύρο στις 8/10 ήρθε πρώτος με ποσοστό 41,35%, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί , ενώ ο Χάρης Δούκας δεύτερος με ποσοστό 14,2%.

Συνάντηση Δούκα - Ζαχαριάδη

Παράλληλα, για σήμερα, Τρίτη 10/10, στις 11:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα», Χάρη Δούκα, (ο οποίος υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) με τον Κώστα Ζαχαριάδη, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» που αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφους στην κάλπη της Κυριακής 8/10.
Προηγήθηκε χθες τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών.
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Ζαχαριάδης στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8/10 έλαβε ποσοστό 13,36% και σε δηλώσεις τους μετά αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Αθηναίων, επιβεβαίωσε ότι θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης