Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Κλείδωσε» η συνάντηση Χ. Δούκα με Κ. Ζαχαριάδη την Τρίτη 10/10 με φόντο την εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Αθηναίων στις 15/10

«Κλείδωσε»  η συνάντηση Χ. Δούκα με Κ. Ζαχαριάδη την Τρίτη 10/10 με φόντο την εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Αθηναίων στις 15/10
Την Τρίτη 10/10 η συνάντηση  Χ. Δούκα με  Κ. Ζαχαριάδη
Σχετικά Άρθρα
Ραντεβού στις 11 το πρωί της Τρίτης 10/10 έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα», Χάρης Δούκας, (ο οποίος υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) με τον Κώστα Ζαχαριάδη, επικεφαλής του Συνδυασμού Ανοιχτή Πόλη που αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφοους χθες.
Οι δυο άντρες συμφώνησαν για την αυριανή συνάντησή τους στη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Ζαχαριάδης στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8/10 έλαβε ποσοστό 13,36% και σε δηλώσεις τους μετά το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Αθηναίων, επιβεβαίωσε ότι θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.
«Επικοινώνησα με τους κ.κ. Μπακογιάννη και Δούκα να τους συγχαρώ για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε. (…)
Εάν το αποτέλεσμα εξελιχθεί όπως αποτυπώνεται, υπάρχει δεύτερος γύρος. Μίλησα με τον φίλο Χάρη Δούκα για να του ζητήσω συνάντηση αύριο το πρωί για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας.
Το ίδιο ζητώ να κάνουν οι κ.κ. Σοφιανός και Παπαδάκης γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα», ανέφερε στις 8/10 ο κ. Ζαχαριάδης.

Η μάχη μεταξύ Μπακογιάννη - Δούκα στον β΄ γύρο στις 15/10 και το debate

Στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών την επόμενη Κυριακή 15/10 θα δώσουν την τελική μάχη για τον Δήμο Αθηναίων οι υποψήφιοι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας.
Ο Κώστας Μπακογιάννης στον πρώτο γύρο στις 8/10 ήρθε πρώτος με ποσοστό 41,35%, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί .
Δεύτερος ο Χάρης Δούκας, ο οποίος έλαβε ποσοστό 14,2%.
athens1.JPG
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», Κώστας Μπακογιάννης, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ , Κωνσταντίνο Ζούλα, να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ», Χάρη Δούκα, ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.
Αυτό αναμένεται να γίνει το βράδυ της Τετάρτης 11/10 στις 21:15.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης