Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπακογιάννης: Τώρα η Αθήνα είναι στα δικά σας χέρια σας – Ελάτε στις κάλπες

Μπακογιάννης: Τώρα η Αθήνα είναι στα δικά σας χέρια σας – Ελάτε στις κάλπες
Σε βίντεο που ανήρτησε ο Κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι «η Αθήνα είναι στα δικά σας χέρια» και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες αύριο όποιον και αν ψηφίζουν
Ημέρας χαλάρωσης για τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με την οικογένειά του ένα 24ωρο πριν τις κάλπες.
Ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος «έκλεισε» τη δική του εκστρατεία με την κεντρική ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής 6/10 στην πλατεία Δικαιοσύνης, με τον μικρό γιό του Δήμο, πήγαν βόλτα στον Εθνικό Κήπο, όπου έπαιξε μαζί του στην πρόσφατα ανακαινισμένη παιδική χαρά. Αργότερα συνέχισαν τη βόλτα τους και πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος.
Σε βίντεο που ανήρτησε ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι «η Αθήνα είναι στα δικά σας χέρια» και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες αύριο όποιον και αν ψηφίζουν.
«Τώρα πλέον ο λόγος είναι σε εσάς», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης, κάνοντας «μια έκκληση, μια παράκληση , μια πρόσκληση, όποιον και να ψηφίσετε ελάτε στις κάλπες. Η Αθήνα είναι στα δικά σας χέρια».
Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο που είναι γυρισμένο σε ένα πάρκο και ο κ. Μπακογιάνης είναι καθισμένος σε ένα παγκάκι, αποχωρώντας ζητάει συγγνώμη από πολίτη λέγοντας «συγγνώμη κύριε, έπρεπε να κάνω ένα βίντεο».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης