Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνεργάτης του Kalatrava για το χαμένο εγχειρίδιο: «Μπορούσαν να μου το... ζητήσουν»

Συνεργάτης του Kalatrava για το χαμένο εγχειρίδιο: «Μπορούσαν να μου το... ζητήσουν»
Ο Φαίδων Καρυδάκης ανέφερε πως όσα ακούγονται για το χαμένο εγχειρίδιο είναι «αστεία πράγματα»
Πολιτικός μηχανικός που συμμετείχε σε διεθνή επιτροπή, η οποία είχε αναλάβει να ελέγξει και να εγκρίνει την αρχική μελέτη Καλατράβα έδωσε απαντήσεις σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την αλληγορία που οδήγησε στο «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ αλλά και για το χαμένο εγχειρίδιο.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά το αναλυτικό εγχειρίδιο συντήρησης των στεγάστρων, το οποίο είχε χαθεί, είπε πως «μπορούσαν να το ζητήσουν από εμένα».
Ο Φαίδων Καρυδάκης ανέφερε πως όσα ακούγονται για το χαμένο εγχειρίδιο είναι «αστεία πράγματα». «Μπορούσαν να το ζητήσουν το εγχειρίδιο από εμένα ή τον Καλατράβα, εγώ το είχα» τόνισε, ενώ έκανε λόγο για μεγάλο κόστος που δεν διατέθηκε από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη συντήρησή του.
«Είδα τη φυσιολογική φθορά του χρόνου, η οποία απαιτούσε κάποια λογική συντήρηση, κάποιον λογικό έλεγχο, όπως προβλέπεται. Για να γίνουν ήθελαν ειδικές τεχνικές και χρειαζόταν ένα μεγάλο κόστος, που δεν είχε διατεθεί από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ», είπε ο κ. Καρυδάκης.
«Δεν καλύπτονται από πολεοδομικούς κανονισμούς. Η στατική του επάρκεια είναι κάτι άλλο, καλύπτεται από άλλους κανονισμούς και τηρήθηκαν πλήρως», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης