Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα - Έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάστηκε η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα - Έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ
Υπενθυμίζεται ότι στο μακελειό στην Λούτσα οι δράστες, που όπως εκτιμάται διέφυγαν από τη χώρα, πυροβόλησαν πάνω από 60 φορές, με δύο πιστόλια και δύο αυτόματα όπλα
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα.
 Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τα πρόσωπα που συνελήφθησαν

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Άγιο Δημήτριο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τη σύλληψη και των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

Το χρονικό

H ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε λίγο πριν τις 19:00, στις 11 Σεπτεμβρίου, σε κεντρικό δρόμο της Αρτέμιδας. Αμέσως αρκετοί πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για να σπεύσει στο σημείο.
Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στην οδό Αρίωνος, είδαν πέντε νεκρούς άνδρες μέσα σε ένα όχημα με γερμανικές πινακίδες και άλλον ένα νεκρό εκτός του οχήματος. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και απέκλεισαν το σημείο.
Τα θύματα δέχθηκαν πυροβολισμούς μέσα στο όχημά τους. Είχαν βρει καταφύγιο σε σπίτι στην Αρτέμιδα και είχαν αποφασίσει, την ημέρα της δολοφονίας τους, να μετακινηθούν για να διαφύγουν από τους διώκτες τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα έξι θύματα είχαν εμπλακεί στις αρχές Αυγούστου σε μία διπλή δολοφονία Τούρκων μαφιόζων στην Γαλλία.
Υπενθυμίζεται ότι ένα άτομο τουρκικής καταγωγής συνελήφθη δύο ώρες περίπου μετά την μαφιόζικη εκτέλεση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς κρίθηκε ύποπτος και είχε πάνω του τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης