Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παύθηκε με εντολή Χρυσοχοΐδη η διοίκηση του νοσοκομείου Αγία Όλγα μετά τις εικόνες ντροπής

Παύθηκε με εντολή Χρυσοχοΐδη η διοίκηση του νοσοκομείου Αγία Όλγα μετά τις εικόνες ντροπής
Η κλινική εκπέμπει SOS, ενώ εκτός από την ψυχιατρική κλινική, συστεγάζεται και το αρχέιο του νοσοκομείου
«Καρατομήθηκε» από τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η διοίκηση του Κωνσταντοπούλου νοσοκομείου - Αγία Όλγα της Νέας Ιωνίας.
Νωρίτερα ο υφυπουργός Υγείας κ. Μπαρτζόπουλος είχε πραγματοποιήσει αυτοψία κατά την οποία διαπίστωσε σοβαρά προβλήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
Εικόνες ντροπής έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», με την πρόεδρο των εργαζομένων, Δώρα Κούνιν, να αναφέρει πως από τη στιγμή, που άρχισε να στεγάζει τροφίμους το 1999, δεν πραγματοποιήθηκε κανένα έργο συντήρησης του κτιρίου.
«Αυτή τη στιγμή το κτίριο είναι επισφαλές και για ασθενείς και για εργαζομένους. Οι τοίχοι πέφτουν, το νερό πέφτει μέσα, όλα είναι σε χάλια κατάσταση, δεν γίνεται άλλο. Κάθε φορά που εφημερεύουμε, περιμένουμε ότι κάτι θα γίνει, δεν γίνεται άλλο, κάτι πρέπει να αλλάξει. Πιο πολύ μας αφορά το κομμάτι των ασθενών, δεν είναι πολίτες άλλου Θεού» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος των εργαζομένων.

Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Ο γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων, Δημήτρης Αβραμίδης, στάθηκε, μετά από ερώτηση που του έγινε, στο τι κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» για τα ελλιπή έργα συντήρησης.
«Από τη διοίκηση αυτό που μας λένε, είναι ότι υπάρχει μία μελέτη, έχει παέι στο υπουργείο και περιμένουμε. Η κλινική εκπέμπει SOS, ενώ εκτός από την ψυχιατρική κλινική, συστεγάζεται και το αρχέιο του νοσοκομείου. Η κατάσταση είναι τραγική, πρώτα για τους ασθενείς, γιατί εμείς για αυτούς νοιαζόμαστε και στη συνέχεια για το προσωπικό» σημείωσε.
Πρόσθεσε, μάλιστα, πως στη μονάδα φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 20 ασθενείς και χρησιμοποιούν τις υποδομές του νοσοκομείου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης