Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αστυνομικός βίαζε και εξέδιδε 35χρονη γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια

Αστυνομικός βίαζε και εξέδιδε 35χρονη γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια
Ο αστυνομικός την βίαζε παρά τη θέλησή της, ενώ η 35χρονη προέβη ακόμη και σε απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού
Αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, κατηγορούμενος για βιασμό και εμπορία ανθρώπων.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 40χρονο που υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες. Εκεί γνώρισε μια 35χρονη από το Καμερούν, η οποία βρισκόταν νόμιμα στη χώρα με πολιτικό άσυλο. Την προσέγγισε με την ιδιότητά του, λέγοντας ότι θα την προστατεύσει και την μετέφερε στο σπίτι του. Στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχείο της Χαλκοκονδύλη και της έπαιρνε όλα τα χρήματα από τα "ραντεβού".
Ο αστυνομικός την βίαζε παρά τη θέλησή της, ενώ η 35χρονη προέβη ακόμη και σε απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Πώς συνελήφθη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και όταν η γυναίκα κατέθετε στους αστυνομικούς την κόλαση που ζούσε, εκείνος την έπαιρνε τηλέφωνο για να ρωτήσει πού είναι. Οι αστυνομικοί την καθοδήγησαν να του πει πως είναι με πελάτη. Προσημείωσαν 500 ευρώ και όταν η 35χρονη πήγε στο σπίτι, έβαλε τα χρήματα στο τραπέζι. Ο αστυνομικός τα άρπαξε και τα έβαλε σε μία κρύπτη στο στρώμα ενός κρεβατιού. Εκεί βρέθηκαν 3.800 ευρώ.
Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν και την υπόθεση μιας ακόμη γυναίκας από τη Ρουμανία, καθώς ενδέχεται να ήταν θύμα του ίδιου αστυνομικού.
Τέλος, η ΕΛΑΣ έχει στη διάθεσή της βίντεο του 40χρονου από το ξενοδοχείο που πήγαινε την γυναίκα από το Καμερούν, ενώ μία άλλη εκδιδόμενη έχει καταγράψει τον αστυνομικό τη στιγμή που έπαιρνε χρήματα από το 35χρονο θύμα του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης