Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξεσπά ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά για την ψευδή είδηση θανάτου: «Να έχουμε σεβασμό στην κατάστασή του»

Ξεσπά ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά για την ψευδή είδηση θανάτου: «Να έχουμε σεβασμό στην κατάστασή του»
Το όνομα του Βασίλη Καρρά έγινε κορυφαίο trend στο Twitter
Την έντονη αντίδραση του δικηγόρου του Βασίλη Καρρά προκάλεσε η ψευδής είδηση περί θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή, που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το όνομα του Βασίλη Καρρά έγινε κορυφαίο trend στο Twitter δίπλα στην ψευδή είδηση ότι έχει φύγει από τη ζωή, μετά από ένα tweet που έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μάλιστα για να πάρει διαστάσεις η συγκεκριμένη ψευδής είδηση αυτοί που αρχικά την ανέβασα χρησιμοποίησαν και το hashtag του «Fame Story».

Το ξέσπασμα του δικηγόρου του: «Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα»

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή αντέδρασε άμεσα, μιλώντας στον Alpha. «Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε ο Γρηγόρης Κωτσόπουλος.
Με τη σειρά της και η επίσημη σελίδα θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για τον τραγουδιστή. «Δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο. Τίποτα από όσα γράφονται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οτιδήποτε αφορά την υγεία του, θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Καφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του Βασίλη Καρρά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης