Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός σε τροχαίο ο δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου, Βασίλης Μπάλλας

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός σε τροχαίο ο δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου, Βασίλης Μπάλλας
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα ενώ κινούνταν πεζός στο Παλαιό Φάληρο
Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου, Βασίλης Μπάλλας. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα ενώ κινούνταν πεζός στο Παλαιό Φάληρο.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπάλλα, με μια ανάρτηση τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η οποια καταλήγει:
“Καλό σου ταξίδι Βασίλη και μαζί με τους συνυποψήφιους σου και όλο τον κόσμο σε αποχαιρετούμε με τους στίχους του ποιητή: Και σκεφτείτε τον ως ζωντανό στις καρδιές αυτών που άγγιξε… γιατί τίποτα το αγαπημένο δεν χάνεται ποτέ και αγαπήθηκε τόσο πολύ”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου έχει ως εξής:

“Έβαλε ο Θεός σημάδι παλικάρι… Βασίλη, έφυγες από κοντά μας πολύ νωρίς και άδικα. Δεν υπάρχουν λόγια να πεις και τα δάκρυα μας στέρεψαν. Βασίλη, λίγο σε γνωρίσαμε αλλά όλοι σε αγαπήσαμε για το γελαστό σου πρόσωπο, την ευγένεια σου και την καλοσύνη σου. Βασίλη θα λείψεις στον γιό σου, στην γυναίκα σου, στη μάνα σου, στην αδελφή σου και στους φίλους σου. Καλό σου ταξίδι Βασίλη και μαζί με τους συνυποψήφιους σου και όλο τον κόσμο σε αποχαιρετούμε με τους στίχους του ποιητή: Και σκεφτείτε τον ως ζωντανό στις καρδιές αυτών που άγγιξε… γιατί τίποτα το αγαπημένο δεν χάνεται ποτέ και αγαπήθηκε τόσο πολύ”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης